Cautare baterii auto  

CAUTARE BATERIE AUTO

Informatii

Newsletter

Termeni si conditii

Utilizarea acestui site precum si plasarea unei comenzi catre site-ul www.baterii-acumulatori-auto-pitesti.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din aceasta sectiune.

1.Definitii:

Site: Reprezinta aplicatia web care poate fi accesata la adresa www.baterii-acumulatori-auto-pitesti.ro si care asigura intermedierea si gestionarea vanzarilor online catre Clienti.

Client: orice persoana (fizica sau juridica) care acceseaza sau utilizeaza Site-ul si/sau plaseaza comenzi in sistemul electronic al site-ului (on-line sau telefonic) sau interactioneaza in orice alta forma de comunicare cu aplicatia Site-ului.

Vanzare:  solicitare  exprimata  in  scris  prin  completarea  datelor  din  aplicatia

“comanda online” si “ce baterie mi se potriveste”

2. Conditii comerciale:

Preturile sunt actualizate si contin TVA. Preturile din comenzi sunt valabile 2 zile din momentul confirmarii acestora. Disponibilitatea produselor este actualizata la cel putin 24 de ore si se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.

Produsele pot fi rezervate din stocul nostru, pentru maxim 2 zile lucratoare. Dupa acest interval, rezervarile se vor sterge automat.

Discounturile, reducerile si promotiile nu se pot cumula. Se aplica intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare.

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului. In mod normal nu solicitam plata nici unui avans, dar depinde de fiecare situatie in parte.

Produsele comercializate prin intermediul www.baterii-acumulatori-auto-pitesti.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si, in momentul livrarii, sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie.

Conform O.G. nr.25/2008 va aducem la cunostinta faptul ca ECOTAXA stabilita pentru pungile de tip sacosa - banana, cu maner aplicat sau maieu din materiale care nu sunt biodegradabile este de 0.2 RON/bucata si va fi suportata de consumatorul final.

baterii-acumulatori-auto-pitesti.ro isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Termenii si conditiile se aplica tuturor Clientilor Site-ului  www.baterii-acumulatori-auto-pitesti.ro.

Momentul incheierii contractului este momentul emiterii confirmarii comenzii, prin mesaj postat pe site, in urma completarii formularului, prin e-mail sau telefonic, de catre Client.

3. Legea aplicabila si instantele competente

Orice litigiu privind utilizarea www.baterii-acumulatori-auto-pitesti.ro sau privind produsele vandute prin intermediulwww.baterii-acumulatori-auto-pitesti.ro se rezolva pe cale amiabila, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil, acestea se vor solutiona de catre instantele judecatoresti competente din Romania. Functionarea, utilizarea www.baterii-acumulatori-auto-pitesti.ro si contractul se supun legilor romane in vigoare.

Ne rezervam dreptul de a face schimbari site-ului nostru, politicilor si conditiilor de utilizare, in orice moment. Daca oricare din aceste conditii mentionate in aceasta sectiune va fi considerata nula sau inaplicabila, acesta nu va afecta valabilitatea si aplicabilitatea oricaror temeni sau conditii ramase.

4. Comunicari si comentarii

Utilizatorii pot trimite comentarii, fotografii, si alte tipuri de continut, sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, cu conditia ca acestea sa nu aiba un continut ilegal, obscen, amenintator, sa nu incalce drepturile si intimitatea, drepturile de proprietate intelectuala, sa nu contina virusi software, campanii politice, comunicari comerciale, mail-uri in masa, sau orice alta forma de "spam". baterii-acumulatori-auto-pitesti.ro isi rezerva dreptul de a sterge sau de a nu publica astfel de mesaje sau comentarii.

5. Accesul online al utilizatorilor

baterii-acumulatori-auto-pitesti.ro nu garantează accesul clienţilor la site-ul web http://www.baterii-acumulatori-auto-pitesti.ro/ în orice moment, nerăspunzând de probleme cauzate de terţi (probleme tehnice, defecţiuni datorate serverului sau conexiunii la Internet ) sau probleme generate de upgrade sau de orice alte motive comerciale ale noastre.

6. Limitarea raspunderii baterii-acumulatori-auto-pitesti.ro

Utilizarea acestui Site se face pe propria raspundere. Cu exceptia situatiilor in care legea aplicabila impune altfel, nu vom fi responsabili pentru nici un fel de daune rezultate din utilizarea acestui site, dar fara a ne limta la DAUNE INDIRECTE, ACCIDENTALE SI PUNITIVE.

baterii-acumulatori-auto-pitesti.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acest site. Rareori acestea pot conţine mici inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, unele specificaţii pot fi modificate de producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Vă stăm oricând la dispoziţie pentru eventuale clarificări.

Totalitatea  imaginilor şi textelor de pe www.baterii-acumulatori-auto-pitesti.ro sunt cu titlu exemplificativ.

În acest sens produsele livrate în comandă pot fi diferite de cele prezentate online (copertă, ambalaj, culoare, aspect, accesorii, format etc.). De asemenea, baterii-acumulatori-auto-pitesti.ro va putea modifica oricând detaliile disponibile online, privind produsele şi serviciile oferite. Imaginile şi descrierile produselor pot conţine erori sau pot fi diferite de realitate, Packstore SRL nu răspunde pentru astfel de situaţii, dar va încerca să le rezolve cât mai curând de la semnalarea acestora.

Preţurile de pe www.baterii-acumulatori-auto-pitesti.ro includ TVA, dar nu includ cheltuielile de livrare sau alte cheltuieli, dacă nu se specifică altfel în mod special pe website. Costurile privind livrarea sau/şi alte costuri ale serviciilor sunt menţionate în momentul finalizării solicitării comenzii şi vor fi precizate şi în momentul confirmării comenzii.

În cazul în care baterii-acumulatori-auto-pitesti.ro se află în imposibilitatea de a livra comanda din vina clientului (fie că acesta nu este găsit la adresa menţionată, nu poate fi contactat sau nu este prezent pentru a ridica pachetul de la curier, etc.), comanda va fi anulată iar produsele se vor întoarce la baterii-acumulatori-auto-pitesti.ro. Pentru o nouă livrare, clientul va trebui să suporte noi costuri de livrare sau alte costuri tehnice ce se impun.

În cazul în care clientul a făcut plata în avans şi, din vina sa, nu poate primi produsele în maxim 10 zile din momentul expedierii şi nici nu poate fi contactat în interval de 30 de zile, comanda va fi anulată, dar plata nu va putea fi returnată, constituind despăgubiri din partea clientului.

Comenzile inregistrate pe  www.baterii-acumulatori-auto-pitesti.ro in zilele de Vineri, dupa ora 16 cat si Sambata sau Duminica, vor fi expediate in ziua de Luni pentru comenzile din afara Municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov.

7. Preluarea riscurilor. Transport. Garantii

Toate produsele cumparate prin intermediul  www.baterii-acumulatori-auto-pitesti.ro sunt livrate in temeiul unui contract de transport in sistem door-to-door (la adresa de livrare indicata de client) sau, la alegerea Clientului, prin preluarea produselor de catre client de la magazinele noastre. Acest lucru inseamna ca riscul de pierdere si proprietatea acestor produse trece la Client dupa livrarea produselor catre transportator sau catre reprezentantul Clientului. Clientul poate anula prin e-mail/telefon/fax comanda, până la momentul primirii confirmării finale din partea baterii-acumulatori-auto-pitesti.ro privind posibilitatea onorării acesteia.

Denunţarea unilaterală a comenzii se poate face de către client dacă baterii-acumulatori-auto-pitesti.ro întârzie livrarea, cu excepţia situaţiilor de forţă majoră, cu maxim 7 zile lucrătoare peste termenul specificat în confirmarea comenzii. Denunţarea unilaterală trebuie formulată în scris şi expediată cu confirmare de primire, prin e-mail confirmat, mai devreme de momentul intrării în posesia produsului/serviciilor comandate. În acest caz, dacă plata s-a efectuat deja de către client, acestuia i se vor returna banii, în maxim 2 zile lucratoare din momentul primirii produsului/serviciilor neacceptate de către client, conform opţiunii de plată specificată în formularul de comandă.

Produsele

beneficiaza

de

garantie

conform

prevederilor legale.

Va rugam sa consultati site-ul  www.baterii-acumulatori-auto-pitesti.ro pentru mai multe informatii.

 

E-mail: pitesti@baterii-acumulatori-auto-pitesti.ro